Fasadeisolering

Fasadeisolering i eldre og nye bygg

De fleste bygninger eldre enn 25 år har behov for oppgraderinger av fasaden for å møte dagens krav til miljø og komfort. Mange nybygg benytter de samme teknikkene for å lage gode og spennende løsninger på fasaden.

Det finnes mange metoder og materialer for isolering av fasader. Det avhenger litt av hva oppdragsgiver foretrekker, type konstruksjon på bygget og hvilket utseende man ønsker å oppnå.

 

For eksempel er det fullt mulig å etter isolere en eldre fasade og gjenskape originale trekninger og profiler. På nybygg kan det være aktuelt å benytte vedlikeholdsfrie veggplater utenpå isolasjonen etc.

Med bruk av systemer for fasade isolasjon oppnår man mange fordeler. Vesentlig bedre varme økonomi, støyreduksjon, vedlikeholdsfrie fasader og ikke minst redusert brann fare (ved bruk av rockwool isolasjons elementer).

 

Når det kommer til etter isolering av fasader har AP Byggeservice kompetanse på alle systemer og materiale fra å være underleverandør for en Hovedentreprenør i et stort prosjekt eller gjennom egne oppdrag. På våre egne oppdrag anbefaler vi som regel bruk av STO Norge sine systemer. Det gir fleksibilitet og kvalitet som består.

 

 

  • I Parkveien 13 etter isolerer vi med rockwool, pusser fasaden med gjennom farget puss materiale, monterer nye profiler og trekninger (totalt 600 m2 etter isolering).
     
  • På Norsk Maritim museum (Fram museet) var vi underleverandør for AF Gruppen ved total rehabiliteringen av tak og fasader. Her etter isolerte vi fasadene med EPS plater («isopor») og pusset flatene med gjennomfarget STO puss system. (550 m2)
     
  • I Marstrander veien 34 pusset vi Thermomur elementer på et privat nybygg i funkis stil (over 3 etg.) med gjennomfarget STO system (totalt 420 m2)
Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av