Rehabilitering av fasade

En rufsete eller dårlig vedlikeholdt fasade gir ikke bare et dårlig inntrykk, men kan også være direkte skadelig for byggets helse og kan være farlig for de som beveger seg rundt bygget. Murpuss som kan falle ned kan bli svært tungt og føre til store skader på mennesker og materiell. Mange ganger oppdages det dessverre for sent at murpuss på fasaden er løs. I tillegg vil sprekker i byggets ytterste lag gi økt strømutgifter til oppvarming, samtidig som fukt kan finne veien inn selv .

 

Dette vet de fleste som vurderer å investere i fast eiendom, enten det er næring eller bolig.
Å ha et bygg ute for salg, som ikke har en presentabel fasade, er derfor ikke det beste utgangspunktet for god avkastning.

 

Etterisolering i eldre og nye bygg

 

De fleste byggninger er eldre enn 25 år og har behov for oppgraderinger av fasaden for å møte dagens krav til miljø og komfort. Mange nybygg benytter de samme teknikkene for å lage gode og spennende løsninger på fasaden. Med bruk av systemer for isolasjon oppnår man mange fordeler. Vesentlig bedre varme økonomi, støyreduksjon, vedlikeholdsfrie fasader og ikke minst redusert brannfare (ved bruk av rockwool isolasjon elementer)

 

 

AP Byggservice

 

Vi har lang erfaring med murpuss og etterisolering:

 

- I Parkveien 13 etter isolerer vi med rockwool, pusser fasaden med gjennom farget puss materiale, monterer nye vindus profiler

(totalt 850 m2 etter isolering).


- I Løvenskiolds Gt 14 pigget vi ned hele fasaden og bygde den opp lik originalen inklusive trekninger og profiler.


- Inkognito terrasse 9 stor fasade med mange profiler og trekninger. Her pigget vi ned fasaden, la på ny puss, restaurerte gips ornamenter, etc.
Vi legger vekt på å sette sammen den riktige kompetansen til hvert enkelt oppdrag.

Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av