Piperehabilitering

Piperehabilitering

Bare i Oslo er det flere hundre tusen piper laget av teglstein. Dette var den vanligste byggemetoden i flere hundre år. De fleste av disse pipene er fortsatt aktive. Rehabilitering av disse pipene blir derfor mer og mer vanlig etter hvert som husene og pipene svekkes. I tillegg til at pipene svekkes av været og aktiv bruk, er det også mange av disse pipene som ikke oppfyller dagens krav til utforming, størrelse etc.

 

Man kan i verste fall få fyringsforbud på grunn av brannfare. Vi har stor fagkunnskap på området og utfører en stor andel piperehabilitering i Oslo og sentrale deler av Viken fylke. En piperehabilitering vil bidra til økt sikkerhet og bedre fyringsforhold.

 

AP Byggeservice fokuserer på høy kvalitet på råvarene og faglig høy kompetanse som gjør at kundene våre får et produkt med meget bra kvalitet.

 

  • I Steenstrupsgate 16 har vi gjennoppbygd 6 store og 4 mindre piper (over tak) til dagens standard. Oppdragsgiver benyttet OPAK som byggherre representant og oppfølging av prosjektet.
     
  • I Neubergata 9 ble 14 piper fordelt på to tak gjennoppbygd, OPAK var konsulent for oppdragsgiver.
  • I Sørligata 40 måtte 20 piper rives og bygges opp på nytt på grunn av dårlig stand og feil konstruert, også her var OPAK involvert.
Kontakt oss