Malertjenester

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Vår erfaring og fagkunnskap - er din trygghet!

Riktig maling på riktig underlag

I Norge har maling omtrent gått fra kun linolje- og tjærebaserte produkter til et hav av varianter for ekstern og intern behandling av alle type flater. Det er uhyre viktig at riktig produkt blir benyttet til type overflate og forhold som den skal fungere i.

På pussede flater må malingen tilpasses type puss som er benyttet og med riktig prime først. Feil bruk kan raskt gi store skader. En gjenganger er å bruke tett maling på underlag som trenger å puste (her må man bruke såkalt diffusjons åpen maling).

På treflater har man mange muligheter. I Norge har det også i senere tid vært populært å benytte Jernvitrol, da dette gir et «evig» uttrykk. Her må man imidlertid kun benytte dette på bygg som står i relativt tørre områder og kun på type hardt treverk (eks. Malm furu, Sibirsk lerk etc.)

AP Byggeservice

Maling har blitt et avansert område hvor riktig produkt og behandling må tilpasses underlaget:

Kurland Sameit, 16 rekkehus bygninger med 5 vertikalt delte boliger som ble totalt omlagt med nytt treverk, her utførte malingsarbeidet.

Sameiet Holmenveien 51, moderne rekkehus med elementer av treverk. Her har vi beiset fasadene som krevde stor nøyaktighet mot tilgrensede Sto pussede flater.

Vi legger vekt på å sette sammen den riktige kompetansen til hvert enkelt oppdrag.

Kontakt oss

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram