Murer i Oslo

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Murer i oslo - trenger du hjelp?

Med flere tusen år gamle tradisjoner er murerfaget et av verdens eldste håndtverk. AP Byggeservice har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre alle typer murarbeid i oslo. Derav kan vi utføre små og større, mer krevende oppdrag. Når man skal velge en murer i Oslo til å gjøre en jobb, er det viktig at man velger firma med riktig kompetanse, erfaring og fagutdannelse, slik at man er sikker på at jobben blir utført etter riktige krav og spesifikasjoner - noe som også vil gjenspeiles i kvaliteten på arbeidet som blir utført. 

Murer i en moderne tid

Murerfaget er som nevnt tusenvis av år gammelt, og har utviklet seg deretter. En moderne murer må kunne utføre sitt arbeid i henhold til HMS-standarder, lover og forskrifter og på en sikker og samtidig effektiv måte. Kompetanse til å utføre murarbeid med forskjellige forbandsløsninger, buekonstruksjons-typer, riktig isolering og overdeknings-metoder er viktig. Mureren må også kunne legge flis på vegger og gulv og forankre murverket. 

Er du på utkikk etter en murer i Oslo?

Skal du få utført murarbeid i Oslo, Kan du kontakte oss i AP Byggeservice. Vi har lang og bred erfaring med murarbeid, herunder fasaderehabilitering, flislegging, piperehabilitering, betongarbeid og betongrehabilitering, tegelforblending, naturstein, tømrer- og snekkerarbeid og malertjenester.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram