Tjenester

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Murertjenester

Vi besitter kompetansen til å utføre murerarbeid og pussarbeid for alle typer enebolig, garasjer fasader, balkonger og bygårder, så de møter dagens krav.

Vi har ekspertisen som kreves for å sikre et vellykket resultat. Hos oss blir jobben alltid forskriftsmessig utført . Dette kan spare deg for fremtidige vedlikeholdskostnader.
Les mer om murertjenester

Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering for alle typer murbygg.
Alle fasader må vedlikeholdes jevnlig for å unngå at skader oppstår over tid. Det kan oppstå smuss og fuktskader under maling og andre ytre materialer. for å unngå at skader oppstår over tid. Dette er skader som med en gang må bli sjekket Fasadene på bygårder i Oslo kan fortelle mye om tiden bygget ble satt opp i. 
Les mer om fasaderehabilitering

Balkongrehabilitering

AP Byggeservice AS kan ta dere gjennom hele prosessen fra beslutning til ferdig oppusset balkong.

Vi har rutinene og den underliggende kunnskapen om balkongrehabilitering som kreves for å sikre at ditt prosjekt leveres til riktig tid til avtalt pris ,med forventet kvalitet .


Les mer om balkongrehabiliteering

Piperehabilitering

Bare i Oslo er det flere hundre tusen piper laget av teglstein. Dette var den vanligste byggemetoden i flere hundre år. De fleste av disse pipene er fortsatt aktive. Rehabilitering av disse pipene blir derfor mer og mer vanlig etter hvert som husene og pipene svekkes. I tillegg til at pipene svekkes av vær og bruk, er det også mange av disse pipene som ikke oppfyller dagens krav til utforming, størrelse etc.
Les mer om piperehabilitering

Flislegging

Flislegging er noe man forbinder historisk med land i syd Europa på samme måte som man i Norge har benyttet treverk i konstruksjon og overflater. I Norge er flis legging først blitt vanlig i «nyere tid». I dag er fliser et naturlig valg og man kan velge i et ekstremt stort spekter av design og material komponenter til alle bruksområder. Dette medfører at det har oppstått et stort behov for økt kunnskap om materialer, leggeteknikk og forarbeid med hensyn til hvilke typer flater som skal flis legges.
Les mer om flislegging

Malertjenester

Riktig maling på riktig underlag
I Norge har maling omtrent gått fra kun linolje- og tjærebaserte produkter til et hav av varianter for ekstern og intern behandling av alle type flater. Det er uhyre viktig at riktig produkt blir benyttet til type overflate og forhold som den skal fungere i.

På pussede flater må malingen tilpasses type puss som er benyttet og med riktig prime først. Feil bruk kan raskt gi store skader. En gjenganger er å bruke tett maling på underlag som trenger å puste (her må man bruke såkalt diffusjons åpen maling).
Les mer om malertjenester

Kjemisk malingsfjerning

Kjemisk malingsfjerning utføres som regel i sammen med rehabilitering av tre- eller pussede fasader. Mange fasader har i årenes løp blitt pusset opp med feil type maling eller mange lag med ulike typer noe som gjør at underlaget over tid går i stykker. For at ny rehabilitering skal være vellykket, må man fjerne alt slikt belegg.
Les mer om kjemisk malingsfjerning

Betong og betongrehabilitering

Betong er et allsidig materiale og er et av de mest brukte byggematerialene i verden i vår tid
Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke. Sement er pulveret som blandes med vann, sand og stein, betong er byggematerialet som blir resultatet av denne blandingen. Ved ulike blandinger og tilførsel av andre produkter blir betong til et «super produkt».
Les mer om betong og betongrehabilitering

Tegelforblending

Teglstein som byggemateriale
Det å bygge med teglstein har blitt utført i ualminnelige tider. Teglstein slik vi kjenner den i dag kan faktisk føres tilbake til byggingen av den Kinesiske mur. Da først ble prosessen utviklet som gir oss kvaliteten og styrken som kjennetegner teglstein; - meget slite sterk, ingen gasser, håndterer skiftende værforhold, gir ikke næring til sopp, god isolasjons evne etc.
Les mer om tegelforblending

Naturstein

Det er noe Ur-Norsk å benytte naturstein i et byggeprosjekt
Det er vakkert, vedlikeholdsfritt og varig.

Naturstein kan brukes både inne og ute, til fasader eller gulv. Anvendelses området er strengt tatt begrenset av vår fantasi.

Utfordringen er at materiale er unikt mht. form, farge og fasong, så felles for de fleste naturstein prosjekter er at det kreves et godt blikk for sluttresultatet før man begynner. AP Byggeservice har opparbeidet en bred kompetanse på bruk av naturstein i et byggeprosjekt. Vi har i flere år vært benyttet til vedlikeholdsarbeider for Oslo Spektrum Arena AS mht deres utstrakte bruk av skifer.
Les mer om naturstein

Tømrer- og snekkerarbeid

Vi påtar oss de fleste typer tømrer, snekker og byggeoppdrag. Alt fra innvendig ombygging til utvendig rehabilitering.
Vi setter opp vegger og tak, monterer dører, trapper vinduer og legger gulv. Vi bygger også flotte terrasser, plattinger og verandaer.
Utskifting av kledning og etterisolering utføres alt ettersom hvilke krav som stilles av bygget.
Vi benytter faglærte samarbeidspartnere i de tilfeller vi ikke innehar kompetansen selv.

Les mer om tømrer- og snekkerarbeid

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram