Naturstein

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Vår erfaring og fagkunnskap - er din trygghet!

Det er noe Ur-Norsk å benytte naturstein i et byggeprosjekt

Det er vakkert, vedlikeholdsfritt og varig.

Naturstein kan brukes både inne og ute, til fasader eller gulv. Anvendelses området er strengt tatt begrenset av vår fantasi.

Utfordringen er at materiale er unikt mht. form, farge og fasong, så felles for de fleste naturstein prosjekter er at det kreves et godt blikk for sluttresultatet før man begynner. AP Byggeservice har opparbeidet en bred kompetanse på bruk av naturstein i et byggeprosjekt. Vi har i flere år vært benyttet til vedlikeholdsarbeider for Oslo Spektrum Arena AS mht deres utstrakte bruk av skifer.

I Kristinelundveien 19 var kravet at skifersteinene ble lagt tilbake i samme mønster når membranen under dekket skulle skiftes.

Borgveien 17 var et terrasse prosjekt med ny membran, støpt dekke med fall, murt gjerde rundt og lagt natur skifer på gulv og topp på gjerdet.

Kontakt oss

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram