Balkongrehabilitering

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Vår erfaring og fagkunnskap - er din trygghet!

AP Byggeservice AS kan ta dere gjennom hele prosessen fra beslutning til ferdig oppusset balkong .

Vi har rutinene og den underliggende kunnskapen om balkongrehabilitering som kreves for å sikre at ditt prosjekt leveres til riktig tid til avtalt pris ,med forventet kvalitet .

Rehabilitering av balkonger

Vi har utført alt av arbeid på balkonger. Nedhogging av balkong, fjerning av rust på jernbjelker og  rustbehandling. Vi utbedrer også pusskader og sandblåser jerngelender på verandaer. Ved å bruke sandblåsing ,vil det gå både raskt og effektivt å fjerne rust fra stål og jern ,helt uten kjemikaler. Selv ganske kompliserte former lar seg sandblåse på en enkel måte. Til og med harde og gjenstridige belegg kan fjernes rask på denne måten. Ved slik kompakte belegg brukes partikler som metallsplinter.

Vedlikehold av balkonger

Mange balkonger blir ikke godt nok vedlikeholdt og kan være direkte farlig. Armering som ruster er et tegn på at nedbrytningsprosessen er kommet langt og da haster det å foreta nødvendig vedlikehold av balkongen.

AP Byggeservice

Vi har langt erfaring med rehabilitering av balkonger :

I Sameiet Fritzners gata 18B rehabiliterte vi gamle balkonger. Her ble all dårlig betong pigget rustede jernbjelker ble rustbehandlet og dekket malt med polyuretan belegg, og vi malte  balkongrekkverk  med metallmaling.

I Sameiet Jonas Reins gata 3 rehabiliterte vi gamle betongbalkonger. Her ble all dårlig betong erstattet ,armering rehabilitert og dekket med polyuretan belegg, alt med STO produkter.

I Sameiet Dagaliveien 31 rehabiliterte vi gamle  betongterrasser og la sveisemembran og nye fliser.

Vi legger vekt på å sette sammen den riktige kompetansen til hvert enkel oppdrag.

Kontakt oss

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram