Murer i Drammen

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Murer i Drammen - trenger du hjelp?

Trenger du hjelp fra en erfaren og dyktig murer i Drammen? Murerfaget har en lang og rik tradisjon som strekker seg tusenvis av år tilbake i tid.
Hos oss i AP Byggeservice har vi den nødvendige kompetansen og erfaringen for å utføre alle typer murarbeid, enten det er små eller store og krevende oppdrag. Når du velger en murer i Drammen, er det viktig å finne en som har riktig kompetanse og fagutdannelse. Dette vil sikre at jobben blir utført etter de nødvendige kravene og spesifikasjonene, og at resultatet blir av høy kvalitet.

Murerfaget - et fag i utvikling

Murerfaget har utviklet seg gjennom årene, og i dag må en moderne murer kunne arbeide i henhold til HMS-standarder, lover og forskrifter, samtidig som han eller hun utfører jobben på en effektiv og sikker måte. Det er viktig å ha kompetanse på forskjellige forbandsløsninger, buekonstruksjoner, isolering og overdekningsmetoder. En murer må også kunne legge fliser på vegger og gulv, forankre murverk og utføre betongarbeid og rehabilitering av både pipere og betong.

Er du på utkikk etter en murer i Drammen?

Hos AP Byggeservice kan vi hjelpe deg med alt innen murarbeid i Drammen, inkludert fasaderehabilitering, flislegging, piperehabilitering, betongarbeid og betongrehabilitering, tegelforblending, naturstein, tømrer- og snekkerarbeid og malertjenester. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt. 

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram