Kjemisk malingsfjerning

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

Vår erfaring og fagkunnskap - er din trygghet!

Fjerning av maling med kjemikalier

Kjemisk malingsfjerning utføres som regel i samband med rehabilitering av tre- eller pussede fasader. Mange fasader har i årenes løp blitt pusset opp med feil type maling eller mange lag med ulike typer noe som gjør at underlaget over tid går i stykker. For at ny rehabilitering skal være vellykket, må man fjerne alt slikt belegg.

Kjemisk malingsfjerning bør påføres jevnt og med riktig mengde for så å la det virke før det spyles rent med en høytrykksspyler. Rester kan skrapes vekk, men sitter det ekstra godt kan man heller utføre operasjonen en gang til. Utføres fjerningen på varme dager bør fasaden dekkes med plast etter påføring for å unngå at den tørker inn før den får trengt inn i malingslaget.

Kjemisk malingsfjerning er ofte et bedre alternativ enn f.eks. sandblåsing. Det benyttes forskjellige kjemiske løsninger for fjerning av oljemalinger, linolje, akryl- og lateksmalinger.

AP Byggeservice har utført dette i forbindelse med mange av sine rehabiliterings prosjekter.

Inkognito terrasse 9, hele fasaden ble behandlet med kjemisk malingsfjerner.

Holtegata 32, her ble front fasaden kjemisk behandlet først for å avdekke feil i pussen og deretter ferdigstilt med et nytt pusslag.

I Schives gate 10 ble alle fasadene kjemisk behandlet for deretter å bli pusset på nytt og malt med STO silikat maling.

Kontakt oss

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram