Tømrer- og snekkerarbeid

Våre kunder skal ønske å bruke oss som sin foretrukne leverandør av murertjenester, håndverkstjenester og betong. Innenfor våre fagfelt skal vi levere kvalitet og fleksibilitet til avtalt pris.

Kontakt oss

I mange av prosjektene inngår det ofte snekkerarbeid som en del av total leveransen

Avhengig av type prosjekt og behov benytter vi egne ressurser eller noen av våre samarbeidspartnere. Snekkerarbeid vil ofte være en del av et oppussings prosjekt i en leilighet eller et hus og kan involvere alt fra å sette inn et nytt kjøkken til sliping av gulv og endre på vegger og tak.

AP Byggeservice utfører slike oppussings prosjekter hvert år for både private og bedrifter. For Storm Elektro omgjorde vi en hel etasje til nye kontorer og oppholdsrom

I Hjørungkroken 16 pusset vi opp en leilighet. Installerte nytt kjøkken, skiftet dører og parkett, malte trapp, vegger og tak.

I Odinsgata 1 åpnet vi opp en murvegg, la inn H-bjelke, kledte vegger med gips, ny parkett og malte vegger og tak i tillegg til å lage et nytt bad.

Kontakt oss

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © AP Byggeservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram